ServicePakketOost is trots op haar maatschappelijke functie binnen de samenleving. Wij zijn niet zomaar een transportbedrijf gericht op privaat gewin, wij spelen graag een kwalitatieve rol binnen de maatschappij. Ieder jaar bieden wij diverse nieuwe kandidaten de kans om bij ons aan de slag te gaan, wij helpen hen die een zware tijd achter de rug hebben of moeilijk aan werk komen. Wij bieden ze de kans zich te ontwikkelen en van waarde te zijn voor onze maatschappij.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Velen van hen grijpen die kans met beide handen aan en stromen succesvol door naar een vaste baan bij ServicePakketOost. Op die manier nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, terwijl wij voorzien in de behoeften van onze klanten. Wij steken tijd in de werknemers en begeleiden ze zowel op het professionele als persoonlijke vlak. Door grote inzet, standvastigheid en betrokkenheid hervinden kandidaten een stabiele basis voor zich.

Structuur en strakke richtlijnen

Uiteraard bieden wij structuur en strakke richtlijnen die velen van hen nodig hebben, vanwege de instabiele situatie waaruit ze komen. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan en successen behaald. Dit sterkt ons in de overtuiging dat een stukje maatschappelijke betrokkenheid gebaseerd op pure kwaliteit voor zowel onze opdrachtgevers als werknemers ons verder helpt en de samenleving nog mooier maakt.