Pakketten versturen of pallets verzenden? ServicePakketOost is uw specialist in regionaal, nationaal en internationaal transport. Wij werken vanuit de regio Twente en hebben ook internationaal de ervaring die u van een specialist mag verwachten.

Snel en veilig internationaal transport

Wij verzorgen snel en veilig transport, u kunt standaard rekenen op een goede verzending van al uw zendingen. Wij hanteren scherpe tarieven, waarvoor u kunt rekenen op een degelijke afhandeling door professionals en vlotte ritten door ervaren chauffeurs. Bovendien zijn wij uiterst flexibel, wij zorgen aan de hand van uw wensen graag voor een passende oplossing. Wilt u pakketten zo snel mogelijk verzenden of meerdere pallets versturen en de zendingen met elkaar combineren? Dat is allemaal mogelijk, wij denken graag met u mee!

Professioneel en betrouwbaar

ServicePakketOost is uw professionele en betrouwbare specialist. Wij hebben een platte organisatiestructuur met directe en korte communicatielijnen. Onze ervaren chauffeurs zijn zorgvuldig met uw zending en kennen het Nederlandse wegennetwerk uitstekend.

Wilt u pakketten verzenden of pallets versturen? U bent bij ons aan het juiste adres, wij berekenen scherpe prijzen voor een snel, veilig, professioneel en betrouwbaar (internationaal) transport.

Een telefoontje zet ons in beweging!